Rossz napok a ballibáknak

By | 2015-11-16
Megosztás:

Tombolnak a ballibák és egyre panaszosabban gágognak.

Először is ott volt háziszentjük, Göncz temetése, melyen a belső ellenség, azaz az elhunyt volt elnök családja hűtötte le a ballib kedélyeket azzal, hogy nem tiltott ki senkit az eseményről, viszont megtiltotta a temetés alatti ballib gágogást. A legfanatikusabb ballibek ezért újratemetésnek nevezett halottgyalázást szerveztek, ami csúfosan megbukott: tizen vettek részt rajta.

Aztán jött a párizsi gyilkosságsorozat. Nem más, hanem éppen a ballibek által simogatott, etetett-itatott álmenekültek bizonyították a ballib politika abszurditását. Európa ébred egyre erősebben: a mulikulturalizmus, a nemzeti érdekek taposása és a keresztényellenes gyűlölködés egyre kevesebbeket vonz.

Tegnap jött a végső csapás: a magyar focicsapat 29 év óta először kijutott egy rangos nemzetközi versenyre. Ez már túl sok volt. Hiába imádkoztak a ballibák Soroshoz, Mertkellhez, Gyurcsányhoz, az orbánista focisták mégis győztek.

Szerencsére van egy jó hír is a ballibák számára: népszavazási kezdeményezésük bukása  a Fidesz segítségével. Mert nagyon naív az, aki nem veszi észre: a ballibek direkt késve adták be egyébként jó kérdésüket, nehogy a végén népszavazás legyen belőle, mert az irtózatos bukást hozna nekik. A Fidesz pedig besegített: a Fidesznek érdeke, hogy a fő ellenzéki erő a ballibek legyenek, ezzel ugyanis biztosítva van a Fidesz győzelme a 2040-es választásokig. A közös érdek pedig csodákra képes…